Tažné zařízení Kia Ceed 07/2018->, Kombi

Tažná zařízení pro Kia Ceed né GT Line tažné zařízení bylo v roce 2023 přepracované a to za účelem, zajištění pevného spojení kůlového čepu i ve spojení s nosičem kol 07/2018->. Nový horizontální bajonet

Bajonetové provedení SVMAT-4 pro demontáž kulového čepu z tažného zařízení bez použití nářadí. Výrobek neomezuje záruku vašeho vozu po montáži tažného zařízení na vozidlo, Doporučené ve spojení s nosiči kol. certifikovaného výrobce SVC GROUP. 

Výrobek je vyráběný dle požadavku vozu a Homologovaný pro prodej a provoz ve všech státech EU dle příslušných norem EHK-55R, podle zastaralé normy e94/20 zrušené již v roce 2016, která nesplňuje, dlouhodobě podmínky pro provoz nevyrábíme. Chráněný vzor SVC - bajonet SVMAT-2 je možné zaměnit za dvou šroubové provedení SVC, bez výměny tažného zařízení. 

K tažnému zařízení je dodáván zdarma montážního návod, typový list pro zapsání do technického průkazu a na webu výrobce jsou rozšířené informace pro podporu montáže a použití výrobku. 

Montáž výrobku je jednoduchá a uvedený montážní čas je v naší společnosti ověřený a dá se podle něj řídit, je použit také pro registrované zákazníky pro nastavení nabídky s montáží (vztahuje se na základní výbavu zavazadelníku vozu). 

Černé provedení ve spojení s černými spodními hranami nárazníku nebude rušit vzhled a estetiku vašeho vozu po montáži TZ na vozidlo.

Tažné zařízení mající v technické kartě v parametrech označení SKL je tažné vybaveno sklápěcí auto zásuvkou pod nárazník SKL, která prodlouží životnost vaší auto zásuvky, chrání ji jak proti povětrnostním vlivům, tak i proti mechanickému poškození. Pokud se tedy tažné zařízení nepoužívána, demontujete kulový čep a zaklopte  auto zásuvka pod nárazník vozu, prodloužíte tím životnost zařízení. U bajonetových systémů musí být, dle nařízení EU kulový čep z vozu demontován pokud není používán při provozu vozidla

Pokud si pořizujete tažné zařízení převážně z důvodu nosičů kol, doporučujeme použít typ tažného zařízení na dva šrouby, vodorovný nebo vertikální automatický bajonet. V důsledku svislého zatížení a příčných  dynamických sil na kulový čep, dochází ke snížení životnosti všech mechanizmu bajonetových systémů..

Originální SVC výrobek je vyráběn certifikovaným Českým výrobcem SVC GROUP s.r.o. dle norem ČSN ISO 9001:2016, EHK 55R a mnoha dalších, s více jak 29-letou tradicí na trhu, včetně expresních dodávek a servisu na výrobky.

Vyrobeno a daně z výroby i prodeje odevzdané v ČR, zdroj informací ©2019 svcgroup.cz

 

Parametry:

Provedení tažného zařízení - Bajonetové

Max. zatížení brzděného přívěsu (kg) - 1600

Max. svislé zatížení na kulový čep (kg) - 100

Kulový čep je vyveden - Spodem pod nárazníkem

Výřez pro tažné není v nárazníku vidět

Pro auto zásuvku ze zadním vývodem vodičů

D-Hodnota v kN - 8.91

Nosiče a nosiče kol a stabilizace - Doporučujeme

Váha: 23 kg

Vyrobeno v: Vyrobeno a daně i z výroby odvedené v ČR
Parametry
  • Značka/typ vozu: Kia Ceed
  • Rok výroby: 07/2018
  • Karosérie: Kombi
  • EAN: 8595725309726
  • typ čepu: bajonetové
  • maximální tažená hmotnost: 1600
  • Max. svislé zatížení: 100 kg
  • výřez nárazníku: neviditelný výřez
  • hmotnost: 23 kg
  • d-hodnota: 8.91 kN
Zařazení produktu

Vybírejte z podobných produktů

Certifikovaný Výrobce

Česká KVALITA

30 let tradice a Zkušeností

Sortiment SKLADEM

SVC Group s.r.o.

Vysokov 179, (mapa)
Náchod 549 12
Česká republika

+420 491 421 021

O nakupování & účet

Co byste měli vědět

Jsme na sociálních sítích


Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: